Een Prettig (seks) leven

Voor het verhogen van het Libido van zowel de man als vrouw. Gezond leven en over afvallen.

De natuurlijke afslank pil die koolhydraten reduceert om zeer snel af te vallen!

Afvallen met 2e Fase is in Amerika inmiddels een ware rage geworden. Het product vindt gretig aftrek bij de filmsterren en in de society omdat het je laat afvallen zonder dat je lekker eten hoeft te laten staan. Dit is de volgende stap in de vernieuwde afslank methoden. 2e Fase laat u snel afvallen door drastische verlaging van de hoeveelheid koolhydraten in uw voeding. Door het tekort aan koolhydraten zal uw lichaam overgaan op het verbranden van vetten in uw lichaam en valt u dus af.

Wat is het?
Phase 2 is een gepatenteerd eiwit dat is ontwikkeld en getest in de Verenigde Staten. Een 20 jarig onderzoek en ontwikkeling zijn voorafgegaan aan het ontstaan van dit product. Dit eiwit is nu in tablet vorm beschikbaar en wordt aangeboden in potten van 60 stuks ieder. 1 pot zal u helpen om ongeveer 5 tot 8 kilo af te vallen.

Hoe worden we dik?
Koolhydraten in ons voedsel worden omgezet in glucose waarna het alfa-amylase enzym deze glucose weer als vet opslaat in de cellen van ons lichaam. Doordat we dagelijks koolhydraten tot ons nemen worden de vetreserves in ons lichaam niet meer aangesproken. Door constant meer koolhydraten in te nemen dan te verbranden worden de vetcellen gevoed met als gevolg dat we steeds dikker en zwaarder worden.

Bestellen:
2e Fase wordt in een neutrale verpakking verstuurd en wordt discreet door TPG post bij u thuis bezorgd
U heeft de mogelijkheid om het gewenste aantal potjes hieronder te bestellen: