Een Prettig (seks) leven

Voor het verhogen van het Libido van zowel de man als vrouw. Gezond leven en over afvallen.

Verbrand het overtollige vet snel en gemakkelijk.

De Stacker 2 capsules verminderen het honger gevoel en bevatten natuurlijke ingredinten, zoals kola noot, witte wilgenbast, Yerba Mate, Japanse thee, Guggul extract en Gymnema extract.  Deze stoffen stimuleren de verbranding van het overtollige lichaamsvet.  Alsmede zorgen zij voor een snelle afvoer van afvalstoffen. Dit product is een echte vetverbrander.

Stop het yoyo effect.
Phase 2 reduceert de opname van koolhydraten uit uw voeding. Hierdoor kunt u lekker eten zonder aan te komen. Phase2 is een eiwit dat in poedervormig extract wordt gewonnen uit bonen waarvan is onderzocht dat het de omzetting van koolhydraten in caloriën beperkt.
In vitro reduceert 1 gram Phase2 de omzetting van meer dan 454 koolhydraten, ofwel 2250 koolhydraat caloriën. (2,4 kg aardappelen, 6 ons pasta of 1 kg bruin brood) Aanbevolen dosering: Een tot twee tabletten per etmaal, die ingenomen worden voor de maaltijd. (Dat is natuurlijk alleen zinvol bij een zetmeel rijke maaltijd zoals pasta, aardappelen of brood)

In combinatie met een gezonde leefwijze, voldoende beweging en verstandige eet gewoontes kan Phase2 een uitstekend bestanddeel zijn van veilige doorlopende programmas voor gewichtsbeheersing.

Bestellen:
Ja! Ik wil nu iets aan mijn gewicht doen. Ik wil deze twee krachtige producten snel in huis hebben.
Kies de lengte van de periode dat u Yellowslim Phase2 gebruikt Hoe langer de afslank periode duurt des te makkelijker het wordt uw streef gewicht te realiseren: