Een Prettig (seks) leven

Voor het verhogen van het Libido van zowel de man als vrouw. Gezond leven en over afvallen.

Glucosamine ondersteunt de aanmaak van nieuw, gezond kraakbeen.

Glucosamine is een aminosuiker dat als voedingsstof dient voor het kraakbeen,  bot,  gewrichtskapsel, en pezen . Tevens speelt glucosamine een rol bij de produktie van gewrichtsvloeistof. Veel mensen verliezen bij het ouder worden het vermogen deze stof in voldoende mate aan te maken en hebben daardoor vaak een tekort.

Ook kan het voorkomen dat er een tekort onstaat door ziekte zoals artrose of veelvuldig sporten.

Glucosamine bij artritis en artrose.
Glucosamine is niet meer weg te denken bij de aanpak tegen vormen van reuma als artritis en artrose. Als gevolg van artritis en artrose kan kraakbeen beschadigen en uiteindelijk zelfs helemaal verdwijnen. Kraakbeen is nodig om soepel te kunnen blijven bewegen. Het is daarom belangrijk dat er voldoende kraakbeen wordt opgebouwd. Glucosamine is een bouwstof van kraakbeen. Het bouwt kraakbeen op en zorgt voor toename van elasticiteit en stevigheid van het kraakbeen. Met glucosamine wordt bewegen soepeler.

Reumafonds over glucosamine
Het Reumafonds vermeldt het volgende over glucosamine:
“De Reumalijn krijgt vaak de vraag of glucosamine echt werkt. Maar de registratie betekent niet direct dat glucosamine altijd werkt. Daarvoor is de bewijsvoering nog te zwak. Wel hoort de Reumalijn veel positieve ervaringen van mensen die glucosamine gebruiken.”

Bestellen:
U kunt hieronder gemakkelijk, goedkoop en snel betellen.