Een Prettig (seks) leven

Voor het verhogen van het Libido van zowel de man als vrouw. Gezond leven en over afvallen.

Omega vetzuren 3 6 9

Omega vetzuren zijn onverzadigde vetzuren. In een Gezond Voedings-patroon zijn vetten onmisbaar. Vitamines A, D, E en K (vetoplos-bare vitamines), krijgen we n.l. slechts binnen door het eten van vet. Vet bevat essentiële vetzuren als Linolzuur en alfa Linoleenzuur. We eten echter te veel en verkeerde vetten (verzadigde vetzuren). Belangrijk voor ons lichaam zijn de omega vetzuren m.n. EPA en DHA, daar deze onze gezondheid positief beïnvloeden en bepaalde functies aanzienlijk kunnen verbeteren.

Waar bestaat het uit?
De essentiële vetzuren kan het lichaam niet zelf aanmaken en is daarvoor dus volledig afhankelijk van de voeding. Vitamine E is aan de formule toegevoegd om de essentiële vetzuren te beschermen. Essentiële vetzuren zijn namelijk kwetsbaar en ontleden snel. Essentiële vetzuren spelen een fundamentele rol bij tal van lichaamsprocessen. Hun invloed in het lichaam is zeer breed.

Hieronder treft u de belangrijkste eigenschappen op een rij: – Voedt en beschermt de huid, onder andere bij veroudering – Houdt de gewrichten soepel – Helpt bij verlaging van het cholesterolgehalte – Houdt de bloedvaten soepel en elastisch – Bevordert een gezonde bloeddruk – Bevordert het natuurlijke afweersysteem – Bevordert de stofwisseling in het algemeen – Beschermt gezonde cellen en weefsels bij veroudering Specifiek voor vrouwen: – Bevordert een normale en regelmatige menstruatie
- Helpt bij overgangsverschijnselen zoals bij opvliegers en prikkelbaarheid.

Bestellen:
Bestel u producten snel eenvoudig en goedkoop. Klik op de bestel knop hieronder. En wij zullen de producten zo snel mogelijk bij u thuis sturen.