Een Prettig (seks) leven

Voor het verhogen van het Libido van zowel de man als vrouw. Gezond leven en over afvallen.

Wat zijn Super Caps?

Super Caps Extreme is een plantaardig product dat als voedingssupplement wordt verkocht. Super Caps is een natuurlijke energiegevend product en het zorgt voor een groter uithoudingvermogen en een heldere geest. Super Caps geeft je die extra dosis fysieke en mentale energie.

Als Partypil
Super Caps Extreme wordt veel gebruikt in de uitgaan en dance sfeer als partypil, het heeft ongeveer dezelfde uitwerking als XTC maar dan in een mildere vorm en niet met de heftige pieken. Wel ervaar je het emphatische gevoel dat je meer verbonden maakt met andere mensen, je krijgt aangename tintelingen en rillingen over je huid, je hoofd en de rest van je lichaam. Super Caps Extreme zorgt voor meer energie, stimuleert de hersenen en het zenuwstelsel waardoor je waarnemingen, zoals zien, voelen en ruiken worden versterkt.

Sport
Veel sporters gebruiken Super Caps tijdens de training. Extra energie zal het gevoel van vermoeidheid wegnemen en aanzetten tot hogere lichamelijke prestaties, het is niet illegaal maar op sommige officiële wedstrijden kan er op getest worden.

Afvallen
Super Caps Extreme is ook zeer goed geschikt als middel om snel overtollige kilo’s kwijt te raken, doordat het de eetlust vermindert en de vetverbranding stimuleert zul je zonder je lusteloos en slap te voelen snel veel kilo’s kwijt raken.

Seks
Velen gebruiken Super Caps Extreme om het emphatische gevoel en in combinatie met de extra energie zal sex veel intensiever worden beleefd. Snel herstel en een flinke dosis energie maakt het mogelijk om meerdere malen per etmaal van elkaar te genieten.

Bestellen:
Super Caps Extreme worden snel na bestelling door TPG Post bij u thuis bezorgd. U heeft de mogelijkheid om uit de verschillende verpakkingen te kiezen.